Англійська мова для дітей по скайпу від "EnglishDom"

Багато батьків хочуть, щоб дитина починала вивчення англійської мови з самого раннього віку. Такий підхід дозволяє успішно прищепити дитині всі необхідні навички по сприйняттю мови на слух, а також сприяє розширенню словникового запасу. Надалі їй буде значно простіше розвивати отримані навички, отримуючи в школі практику письмовій та розмовної мови.

Найкраще для раннього навчання дітей підходить вивчення англійської мови по Скайпу. Ця методика робить уроки максимально ефективними і захоплюючими, дозволяючи дитині не втратити мотивацію і перетворюючи процес вивчення мови в цікаве заняття. При цьому батькам не треба витрачати багато часу на те, щоб відвезти на громадському або особистому транспорті дітей на заняття до викладача.

Особливості дистанційного навчання

Англійська мова по скайпу для дітей має такі особливості:

  • навчання проводиться в домашніх умовах. Якщо дитина знаходиться в звичній для себе атмосфері і обстановці, їй набагато простіше відкритися для діалогу зі своїм вчителем;
  • індивідуальний підхід. Викладач, який займається з дитиною, чудово бачить всі особливості сприйняття матеріалу, адаптуючи програму навчання під поточні захоплення та інтереси дітей;
  • вигідна вартість. Ціна навчання англійської по Скайпу знаходиться на адекватному рівні, цілком доступному для батьків, які розуміють важливість вивчення іноземних мов.

Англійська мова по Скайпу для дітей від "EnglishDom"

Центр вивчення іноземних мов «EnglishDom» здійснює дистанційне навчання дітей, використовуючи передові методики, що дозволяють ефективно вивчати навіть найскладніший матеріал. Тут працюють тільки найкращі викладачі, які володіють знаннями на найвищому рівні і мають великий досвід роботи в даній області. Вони вміють за мінімальний час з високою точністю визначати особливості психології і характеру дітей, збільшуючи або зменшуючи оптимальну ступінь навантаження учня в залежності від темпів засвоєння матеріалу. Завдяки цьому, дитина не сильно втомлюється і може швидко засвоювати мовні звороти іноземної мови.

Основні переваги Центру вивчення іноземних мов "EnglishDom":

  • безкоштовне тестування, за результатами якого викладачі підбирають індивідуальну програму занять;
  • надання приємних знижок і бонусів, що дозволяють вивчати англійську по Скайпу для дітей з максимально вигідною ціною;
  • уважне ставлення і персональний підхід до кожного учня, що вивчає іноземну мову;
  • Щоб записати дитину на дистанційне навчання англійській мові або отримати докладні відповіді на всі додаткові питання щодо методики викладання, достатньо зв'язатися з менеджерами через контактну форму на сайті englishdom.com або зателефонувавши за телефоном: 0 800 33 00 66 (безкоштовно з будь-яких українських операторів).
Опубликовано: 7-07-2020, 12:52
0

Похожие статьи


Наверх